dinsdag 15 september 2009

Dingen 1,2 en 3

Nou, tot nu toe viel het alles mee.

Leuk om allerlei dingen te onderzoeken en uit te vinden, maar lang niet alles lukt. Daar moet je bij een type als ik niet mee aankomen. Kortom: frustraties tenover en natuurlijk ben ik er veel te lang mee bezig. Voor ik het weet ben ik 3 uur verder.

Klopt mijn beginzin nog wel? Eigenlijk niet dus.

Grappig om mogelijkheden te bekijken, maar moeilijk om het allemaal op te schrijven: ik weet echt niet hoe en waar ik ben geweest.

De systematiek (??..) moet nog groeien bij mij denk ik.

Als ik weer opstart denk ik: hoe zat het ook alweer. Hoe heb ik in hemelsnaam dat plaatje gisteren bijgevoegd?

Dus gaan we maar weer uitproberen en voor ik het weet: weer 4 uur bezig.

Blogger heeft mij nog in zijn macht; dat moet even worden omgedraaid!
Heel handig dat ik nu een gmail-account heb; ik was het allang van plan, maar zoals met veel zaken: het kwam er niet van.
Als ik dit bericht teruglees denk ik, oei! Maar lees het vooral met een knipoog. Hoewel... wel lekker dat het eruit is.

2 opmerkingen:

  1. Soms is hardop denken behulpzaam. Een goed inzicht van wat je gedaan hebt en hoe het soms kan frustreren. Maar hoe hoger de frustratie, hoe groter het genoegen als het dan toch lukt. Over de dingen 1 t/m 3 valt misschien nog niet zo veel te schrijven, maar wacht maar af als we verder gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed dat je toch bent begonnen aan de grote ontdekking! Het is idd veel wat je te zien krijgt, en probeer dat allemaal maar eens te onthouden. Daar heb ik zelf ook wel moeite mee, maar de routine komt denk ik vanzelf..

    BeantwoordenVerwijderen